Първоначално публикувано от leketo84
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
166 мнение
Collapse
X
-
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеНееее разочарован съм че не я купих защото е само външно добре.Всичко останало е батак.Не знам дали и в Технотест може да мине в това състояние.Last edited by alex052; d.m.y г., 22:30.Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщениегледах я...........не се занимавай.Гледах я с един от фоумните сервизи.Моето предложение към търговеца беше 4000лева.......Та накратко:
-двигателя е от марая нескопосно монтиран.Липсват половината скоби на гумените съединения,има шум някакъв горе във разпр. вал,навсякъде стърчат кабели къде се веят,къде са прихванати.Има течове на масло и разни други течности............Колата е на 255000 км./това според старото ЕКУ на колко е господ знае/ Трябва и и нов съединител..........мотора е купен от арабите на симеон,още не бяха взели документи ама нямало проблем........
По груби сметки трябват около 2000 лева за да стане кола отново.И това е без технотест/ако се налага/ и регистрация.Като цяло са боднали двигателя и са запазили старото ЕКУ и турбото от стария мотор...........самоделка или таралеж в гащите затова и предложих 4000лева на търговеца,естественно не се съгласи.Ако ти се занимава предложи му и ти 3500-4000лева ..........може и да стане.
---------- Post added at 09:03 ---------- Previous post was at 09:02 ----------
Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщениестига ти бре за 2 фара и един капак 4 бона да си я продава...По правилно е било според мен да я пусне на части а не да търси мотор без пари и да се мъчи да го вгражда!
А ти кога ще пуснеш снимки с джантите?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Здравейте ,колеги.
Нов съм във форума но не и в диагнозата АЛФИСТ стара ,стара болест поне от 15 години и май дойде време да сменям ВЯРНАТА 155-ца със 166.С жена ми карахме преди седмица една 166-ца и сме болни от тогава,твърдо сме решили че вземаме още една кола и това ще е 166.Харесали сме си тази - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...tails,моля някой ако има някакви впечатления или е гледал колата на място да сподели впечатления.Благодаря ви предварително .
Веднъж Алфа -цял живот Алфа
Comment
-
Здравейте ,колеги тази красавица да е позната на някой от вас-http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11338887710144393&f 1=details, на снимките изглежда доста прилично .Ако някой има някакво инфо ,моля да сподели.Благодаря предварително.
Comment
-
Съветвам те да търсиш модел след 2001-ва. За около 6 бона ще намериш добра. Не в България обаче.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
-
Първоначално публикувано от ettils Покажи съобщениеЗдравейте ,колеги.
Нов съм във форума но не и в диагнозата АЛФИСТ стара ,стара болест поне от 15 години и май дойде време да сменям ВЯРНАТА 155-ца със 166.С жена ми карахме преди седмица една 166-ца и сме болни от тогава,твърдо сме решили че вземаме още една кола и това ще е 166.Харесали сме си тази - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...tails,моля някой ако има някакви впечатления или е гледал колата на място да сподели впечатления.Благодаря ви предварително .
1. Задължително я покарай. Ако има павета най-добре. Слушай за трополене по окачването.
2. Искай всички кодове(ICS, ключ...)
3. Пробвай си всички функции-централно, стъклоповдигачи,клима...
4. Маслото провери, хидравликата, охл. течност и помпите на съединителя. Виж отделя ли нормално.
5. Виж и гумите. Често при заминало окачване не трополи , а яде гумите от вътре.
УспехSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеСъветвам те да търсиш модел след 2001-ва. За около 6 бона ще намериш добра. Не в България обаче.
---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:19 ----------
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеКолега, от постовете е видно, че си се спрял на бензин и то най-големия. Лошо няма. Видях, че е автомат. Моя съвет е да не купуваш без диагностика на ДВГ и автомат. Или поне на кутията. Като човек дето кара дизеловта версия на модела, мога да говоря за общите неща, които да гледаш.
1. Задължително я покарай. Ако има павета най-добре. Слушай за трополене по окачването.
2. Искай всички кодове(ICS, ключ...)
3. Пробвай си всички функции-централно, стъклоповдигачи,клима...
4. Маслото провери, хидравликата, охл. течност и помпите на съединителя. Виж отделя ли нормално.
5. Виж и гумите. Често при заминало окачване не трополи , а яде гумите от вътре.
Успех
Благодаря още веднъж .
P.S.- Преди около 11 години за кратко бях собственик на една 164 -ка 3.0 бензин но с ръчни скорости ,нямам думи просто ,но се появи сина и ми трябваха пари и се наложи да се разделя с не я ,още и още се усмихвам като се присетя за нея страшна ,просто уникална .
ПоздравиLast edited by ettils; d.m.y г., 14:50.
Comment
-
Колеги някой ходил ли е да гледа тази 166-ца?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...701&f1=detailssigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеКолеги някой ходил ли е да гледа тази 166-ца?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...701&f1=detailsSkoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеБаси, колко запазена изглежда. 10 пъти гледах снимките, една драскотина не видях или намърляно по интериора. Ако по окачването и мотора е така, то тогава тази кола е находка
Comment
Comment